YT2 Remote Chrome Extension

YT2 Remote je web aplikacija za bežičnu kontrolu YouTube video spotova dok ih u režimu celog ekrana gledate na TV-u. Ova aplikacija Vam omogućava da pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač i upravljate video spotovima pomoću ugrađenog YT video plejera.

U pitanju je više od običnog preslikavanja ekrana Android ili iOS uređaja na TV. Kontrola se odvija bežičnim putem, bez kablova i adaptera za povezivanje telefona sa računarem ili televizorom. Gledanje YouTube-a je sada čak i bolje prilagođeno Vašim potrebama, jer možete da tražite YouTube spotove na svom telefonu, iPad-u ili tabletu istovremeno dok gledate druge spotove na računaru ili Smart TV-u.

  • Na uređaju koji koristite kao daljinski upravljač (mobilni telefon, tablet, iPad, računar) molimo kliknite OVDE
  • Na uređaju na kome gledate video spotove (računar, Smart TV) molimo kliknite OVDE
  • Toplo preporučujemo da instalirate našu besplatnu Google Chrome ekstenziju u cilju najboljeg rada YT2 Remote aplikacije

YouTube spotovi se ili prikazuju na našem web sajtu (ivartv.com), ili ih gledate direktno na YouTube-u. Za očekivati je da je YT daljnska kontrola dostupna jedino na ivartv.com i da upravljenje video spotovima može da se obavlja jedino na ivartv.com, ali naša besplatna YT2 Remote Chrome ekstenzija Vam omogućava da pretražujete i upravljate spotovima i kada ih gledate na YouTube-u. Uprkos svim prednostima gledanja spotova na ivartv.com, u jednom trenutku poželećete da napustite naš sajt i odete na YouTube.com. Da biste nastavili da upravljate spotovima pomoću daljinskog upravljača, moraćete, ipak, da se vratite na naš sajt. To znači da biste trebali da ustanete i dođete do računara na kome gledate spotove i da kliknete da dugme "Back" ("Nazad") u svom pregledaču (browser-u). Ukoliko je Google Chrome taj Vaš internet pregledač, korišćenjem besplatne YT2 Remote ekstenzije na stranici za gledanje spotova ("TV stranica") i opcije "Return" na stranici na kojoj su prikazani rezultati pretrage na Vašem mobilnom telefonu ili tabletu, bićete na samo jedan korak od željenog povratka na ivartv.com i daljinskog upravljanja sa Vašeg mobilnog uređaja, bez da ustajete sa stolice.

Sama YT2 Remote demo aplikacija je besplatna za korišćenje, ali je ograničena na upotrebu do tri video spota. Kada postanete Premium korisnik za cenu od 4 dolara (400 dinara), dobićete pravo na neograničen pristup svim mogućnostima koje YT2 Remote može da ponudi.

Copyright (C) VIDYPS 79 d.o.o. Sva prava su zadržana.
Copyright © VIDYPS 79 d.o.o.