YT News Express - brza dostava aktuelnih vesti iz celog sveta

Prenos novinskih naslova u formi digitalnog telegrama

English Srpski
 Aplikacija Vam šalje telegram...
REG. BROJ PORUKE:
OBRADA U TOKU...
DATUM I VREME DOSTAVE:
OBRADA U TOKU...
STATUS:
SLANJE U TOKU...
PREDMET:
EKSPRESNA DOSTAVA VESTI IZ SVETA
ŠTA JE TO "YT NEWS EXPRESS"?
YT News Express je web aplikacija za brzu dostavu najnovijih vesti iz celog sveta u formi digitalnog telegrama... Vesti su dostupne na engleskom (gde spadaju Australija, Etiopija, Gana, Indija, Irska, Jamajka, Južna Afrika, Kanada, Kenija, Nigerija, Novi Zeland, Sjedinjene Države, Tanzanija, Uganda, V. Britanija, Zambija, Zimbabve), španskom (Argentina, Bolivija, Čile, Dominikanska Republika, Ekvador, Gvatemala, Kolumbija, Kostarika, Nikaragva, Paragvaj, Peru, Urugvaj, Venecuela), francuskom (Obala Slonovače, Francuska, Gabon, Madagaskar, Senegal), arapskom (Alžir, Egipat, Irak, Katar, Maroko, S. Arabija, Tunis, U.A. Emirati), portugalskom (Angola, Brazil), ruskom (Belorusija, Jermenija, Kazahtsan, Kirgizija, Rusija, Ukrajina) i srpskom/hrvatskom (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija) jeziku... Grupisani po datumu i raspoređeni po odeljcima, aktuelne vesti dostavljaju se ekpresno, sažeto i jasno... Svaki odeljak predstavlja jedan telegram i sadrži 20 novinskih naslova, uz mogućnost pregleda svakog od naslova pojedinačno...
NAŠA KOMPANIJA ZAHVALJUJE NA SUGESTIJAMA UPUĆENIH OD STRANE KORISNIKA OVOG SERVISA
* Najnoviji digitalni novinski telegrami dostupni su na jezicima engleski, španski, francuski, arapski, portugalski, ruski, srpski/hrvatski, a tu je i
>> Pretraga po datumu i jeziku
* Kliknite OVDE za pregled najnovijih vesti iz sveta i novosti dana
Kako radi YT World News
Alat za pretraživanje napravljen tako da temeljno prikuplja i jasno prezentuje informacije koje objavljuju najpopularniji i najpouzdaniji svetski izvori.
Aplikacija može neke vesti da izdvoji kao posebno relevantne i značajne.
Infotainment
IVA News aplikacije će Vas informisati o novostima i događajima koji se neprestano dešavaju širom sveta.
U isto vreme, ove aplikacije pomažu, pre svega, nezavisnim muzičarima, diskografskim kućama i izdavačima da se njihova muzika vidi i čuje.
Muzička video mreža
IVA video mreža je kolekcija sastavljena od muzičkih video spotova sa YouTube-a u cilju da se nezavisnim izvođačima pomogne da dođu do većeg broja slušalaca i gledalaca.
Manja je verovatnoća da ovi spotovi, sami za sebe, postignu primetan uspeh, ali ukoliko nastupe zajedno, u okviru jedne ovakve video mreže koja ih okuplja, stvari mogu značajno da se promene.
News Express
Web aplikacija za brzu dostavu aktuelnih novinskih naslova iz celog sveta u formi digitalnog telegrama.
YT Remote
Digitalni svet na dohvat ruke - web aplikacije koje rade u interakciji sa udaljenim softverom u 'oblacima'.